Tuotteita voit selata vasemmalla olevista tuoteryhmistä tai etusivulla olevista kuvakkeista. Klikkaa haluamasi tuote ostoskoriin ja toimi verkkokaupan antamien ohjeiden mukaisesti. Tilatessa pakollisia tietoja ovat etunimi, sukunimi, osoite täydellisenä, puhelin sekä sähköpostiosoite. Kaikkia antamiasi tietoja käytetään ainoastaan HFR-Helminauhan ja Sinun väliseen yhteydenpitoon, niitä ei luovuteta eteenpäin. 

Tilauksia, joissa on osoitteena POSTE RESTANTE ei hyväksytä eikä toimiteta.

Tilauksen lähetettyäsi saat automaattisesti vuorokauden sisällä vahvistuksen tekemästäsi tilauksesta sähköpostiisi.

Maksuvaihtoehdot

Maksuvaihtoehtona tällä hetkellä kaupassani on ennakkomaksu tilille. 

Ennakkomaksu

Tuotteet postitetaan kahden arkipäivän sisällä siitä, kun maksu näkyy tilillä EPOP FI20 5154 4420 0305 09 (IBAN FI2051544420030509, SWIFT/BIC OKOYFIHH)

Mikäli et saanut viestiä tekemästäsi tilauksesta, ota yhteyttä sähköpostitse kauppa@hfrhelminauha.fi

Tuotteita pidetään varattuna 7 vuorokautta. jos maksu ei tapahdu 7 päivän aikana, tilattu tuote vapautuu uudelleen myyntiin. Otathan yhteyttä, mikäli maksusi ei ehdi edellä mainittuna aikana tililleni ja kuitenkin haluat ostaa tuotteen. Eri sopimuksesta tuotetta voidaan pitää Sinulle varattuna yhdessä sopimamme ajan.

Toimituskulut

Käsittelykuluja tulee tilausta kohden 2,00 euroa. Toimituskulut sisältyy jo tuotteen hintaan.

Toimitusaika

Tuotteet pyritään toimittamaan mahdollisimman pian maksusuorituksen tultua tilille, kuitenkin viimeistään kahden arkipäivän kuluessa. Mikäli toimitus jostakin syystä viivästyy, otan yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.

Tilaamasi tuotteet voit myös sovittaessa noutaa kotoani erikseen sovittuna ajankohtana. Ilmoitathan tuolloin tilausta tehdessäsi noutomahdollisuudestasi esimerkiksi kaupan sivuilla olevalla yhteydenottolomakkeella. Saatuani tilauksen otan yhteyttä joko sähköpostitse tai puhelimitse sopiaksemme tarkemmin noutoajankohdasta.

Palautukset

Sinulla on 14 päivää aikaa tutustua tilaamiisi tuotteisiin. (Peruuttamisoikeus etämyynnissä, Kuluttajansuojalaki 6:15) Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla olennaisesti ehjä ja samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa.

Mikäli haluat palauttaa tuotteen, ota yhteyttä 14 vrk:n kuluessa. Näin voimme sopia tarkemmin palautukseen liittyvistä yksityiskohdista. 

Tilauksen sitovuus

Yhteydenotto osapuolten välillä tapahtuu sähköpostitse. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun olet saanut sähköpostitse tilausvahvistuksen.

Hinnat

Hinnat ovat euroissa (€) ja sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Rekisteriseloste

LAKISÄÄTEINEN REKISTERISELOSTE

Rekisterinpitäjä:

HFR Helminauha/Henna Franssila

y-tunnus: 2286153-0

Lippalantie 8

62100 Lapua

045 3402262

e-mail: kauppa@hfrhelminauha.fi

Rekisterin tarkoitus:

Asiakassuhteen hoitaminen. Rekisteriä käytetään ainoastaan verkkokaupan tilausten toimittamiseen ja hoitamiseen.

Rekisterin sisältämät tiedot:

Henkilön etu- ja sukunimi, lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka, sähköpostiosoite, puhelinnumero sekä muut tilauksen toimittamiseksi tarvittavat tuotetiedot.

Tietolähteet:

Asiakas syöttää tarvittavat tiedot itse.

Rekisteriasioita hoitava yhteyshenkilö:

Henna Franssila

Rekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Tiedot tallentuvat palvelimelle, jonne vain rekisteriasioita hoitavalla henkilöllä on käyttöoikeudet.